Trainingsaanbod

Gezond omgaan met conflicten op het werk: een praktische training voor professionals

Herken jij 1 of meerdere van deze veel voorkomende situaties op het werk?

  1. Botsende persoonlijkheden
  2. Meningsverschillen
  3. Hoge werkdruk

Onze training biedt handvatten om deze problemen aan te pakken en conflicten op de werkvloer effectief op te lossen. Hierdoor verbetert niet alleen de werksfeer, het voorkomt ook verzuim.

Het ultieme resultaat van onze training is dat je leert hoe je gezond omgaat met conflicten op de werkvloer. Je leert hoe je escalatie van botsende persoonlijkheden en meningsverschillen kunt voorkomen en hoe je omgaat met een hoge werkdruk. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, verbetert niet alleen de werksfeer, maar voorkom je ook verzuim. Je kunt na de training je grenzen effectief aangeven, escalatie van conflicten voorkomen en zo bijdragen aan een prettige werkomgeving.

Deze training is bedoeld voor mensen die leidinggeven of werken met mensen. Denk bijvoorbeeld aan teamleiders, managers, HR-professionals en andere professionals die veel met mensen werken. De training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren professionals.

De training wordt gegeven door Jack de Vringer. De auteur van Gezond Ruziemaken, een ervaren trainer met expertise in verschillende gebieden, waaronder leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Jack heeft gewerkt met verschillende organisaties en bedrijven en heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van mensen om hun vaardigheden te ontwikkelen.

3 dagen op een mooie locatie in de randstad, een actief en praktijkgericht programma van 9.30 tot 17.00 inclusief koffie/thee, een heerlijke lunch en materialen.

1.089,- incl BTW

  • Maandag 4 september
  • Maandag 18 september en
  • Maandag 2 oktober

Doe je ook mee?

 Informatie en inschrijven